avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna- partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna- partaj

in cazul partajului unui apartament eu sotia am document ca tatal meu a cumparat acest apartament in timpul casatoriei exista document cu martori este posibil sa pierd apartamentul?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:47, 4 Noiembrie 2010
eu sunt in partaj cu sotul meu pt apartament .Acest apartament a fost cumparat pe banii tatalui meu pt a renunta la mostenirea din casa parinteasca in favoarea lui soramea.In acest sens exista o conventie semnata de martori cum ca parintii mei mi-au cumparat apartamentul .Este posibil ca sotul meu sa castige jumatate din apartament dat fiindca apartamentul este trecut pe amandoi si a fost cumparat dupa casatorie?
daca dvs dovediti ca banii au provenit de la tatal dvs (sulta pt mostenirea dvs) si din aceasta suma s-a cumparat ap, ar trebui sa vi se recunoasca dreptul de proprietate asupra intregului ap.
ar trebui sa aveti avocat pe parcursul procesului de partaj,ca nu e deloc simplu
sotul poate avea un drept de creanta pt imbunatatirile aduse ap
multumesc f mult pt rasp:)
tatal meu trebuia sa imi plateasca pensia alimentara din 2002 .parintii nefiind divortati el nu mio dat penisa este posibil acuma sa mio dea din urma?
pana cand avea de platit pensie. cati ani aveti?
in cel mai fericit caz, puteti recupera pensia pt ultimii 3 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna denyisa denyisa in cazul unui partaj de apartament se plateste taxa de timbru de catre cei doi soti? (vezi toată discuția)
Despre partaj sindilaru sindilaru Buna ziua, ma numesc Valentina si am 22 ani. Parintii mei sunt despartiti de foarte mult timp, mai precis din aproximativ anul 2002 cand tata a plecat in ... (vezi toată discuția)
Apartament de la parinti camelian camelian Buna ziua, Sunt singura la parinti, necasatorita. Ai mei au un apartament. Cum e cel mai bine sa procedeze? Sa mi-l doneze, sa faca act de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)