avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... minor incredintat prin sentinta juridica definitiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

minor incredintat prin sentinta juridica definitiva

Asi vrea sa stiu si eu ce documente ii trebuiesc ficei mele care este rezultatul unei relatii din concubinaj, si a fost incredintata mie ,mama ei , prin hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila , daca iese din tara cu bunica materna cu declaratie la notar data de mama , daca ii mai trebuie si de la tatal ei , ca sa poata pleca in vacanta doar cu bunica. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:32, 4 Noiembrie 2010
Hotararea judecatoareasca def.si irevocabila cu tot cu traducerea in limba tarii unde pleaca, declaratie notariala de la dv.ca mama si pasaport minor.
Aveti toate informatiile pe site-ul politiei de frontiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala tata pt vacanta copil in canada ramonel80 ramonel80 Buna ziua! Am un copil de 11 ani, care imi e incredintat spre crestere si educare prin decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila (nu am fost ... (vezi toată discuția)
Pasaport sandu milica sandu milica buna pot face pasaport unui minor dupa ce am avut incredintare sa prin hoterare definitiva irevocabila fara acordul tatalui (nu suntem casatoriti ) si ce ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu minorul Hildegarde Hildegarde Buna seara Am o nelamurire in ceea ce priveste posibilitatea de a iesi din tara Am o fetita in varsta de 5 ani rezultata dintr-un concubinaj recunoscuta de ... (vezi toată discuția)