daca trec 2 ani si tu tot nu ai primit nici cu executor ,nu ai semnat nimic, am termen sa schimb art din decizia de concediere disciplinara ?din momentul in care se semneaza de primire a deciziei ?
1. angajatorul poate revoca decizia de concediere.
2. salariatul poate contesta decizia de concediere in termen de 30 de zile de la data comunicarii acesteia.
3. fiti mai explicit in ceea ce doriti sa ne intrebati.
a lucrat timp de 4 ani fara nici o abatere si dupa aceea nu s a mai dus din motive personale .au trecut 2 ani in care el nu a primit nimic si nu a semnat nimic .acum el a cerut o adv si i s a spus ce adv? tu nu ai semnat nota de lichidare !,acum ai carte de munca nu mai ai contract ,unde in carte scria bomba"art 61 lit a pentru absente nemotivate" .i se spune sa semneze lichidarea in care scria ca este in baza deciziei de concediere nr ... .asta sare in sus: stai nene da mi decizia! si refuza sa semneze nota de lichidare ,in final angajata de la personal spune bine !atunci fa tu o cerere la buc (unde e sediul central) sa ti elib o adev de pe cartea de munca .trec cateva zile si sun ca sa astept ca am sa primesc cartea de munca si decizia de concediere astept parerile dvs ! ce mai este de facut ?
Din momentul in care veti primi decizia de concediere , aveti la dispozitie 30 de zile sa o contestati la Tribunalul judetean in a carui raza aveti domiciliu.
Pentru a dispune concedierea in baza art.61 lit.a c.mun., trebuie sa va convoace la cercetarea disciplinara prealabila. In caz contrar, decizia de desfacere a c.i.m. este lovita de nulitate absoluta.