avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor decizia de concediere disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor decizia de concediere disciplinara

daca trec 2 ani si tu tot nu ai primit nici cu executor ,nu ai semnat nimic, am termen sa schimb art din decizia de concediere disciplinara ?din momentul in care se semneaza de primire a deciziei ?
Cel mai recent răspuns: taspe27 , utilizator 19:41, 4 Noiembrie 2010
taspe27 a scris:

se mai poate revoca decizia de concediere ? cum?

Angajatorul poate revoca aceasta decizie , tot printr-o alta decizie.
Instanta o poate anula.
multumesc pt rabdare vom incerca ,pana atunci asteptam actele.va tinem la curent !bafta la toata lumea !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere contract de munca cu art.61 lit.a fanana82 fanana82 in data de 13 08 09 am depus demisia la firma care lucram pe motivul ca nu imi primisem salarul pe luna din iulie si imi gasisem de lucru in alta parte.Ei mau ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca rusalim rusalim Cum se procedeaza de catre o soc.atunci cand un salariat nu se mai prezinta la serviciu? (vezi toată discuția)
Codul muncii capitaneanu_mioara capitaneanu_mioara cum se poate incheia o carte de munca pentru o persoana care a fost in concediu fara plata timp de 1 an de zile ,apoi nu s-a mai preentat la serviciu? (vezi toată discuția)