avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Desfasurare activitate punct lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Desfasurare activitate punct lucru

Buna ziua,

As dosi sa aflu care este legea care reglementeaza activitatea punctelor de lucru.(care sunt obligatiile angajatorului).

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 15:24, 14 Februarie 2008
Aveti punctul de lucru declarat la Adm. Fin ., iar aceasta va dat un CIF diferit de sediul social?
Daca da, atunci declaratiile fiscale le puteti depune pt punctul de lucru in Bucuresti.
Nu nu este declarat.
Cand se declara? in ce conditii?
In conformitate cu prevederile art.74 din Codul de procedura fiscala, contribuabilii au obligatia de a declara sediile secundare in 30 de zile de la infiintarea acestora.
- sediile secundare se vor inrrgistra la organul fiscal in a carui raza teritoriala se afla situate acestea, prin completarea si depunerea declaratiei de inregistrare fiscala sau de mentiuni, dupa caz, in care se bifeaza casuta corespunzatoare calitatii de sediu secundar. Declaratia va fi insotita de o copie de pe certificatul de inregistrare fiscala a contribuabilului de care apartine sediul secundar si de pe dovada detinerii cu titlu legal al spatiului.
o mica remarca

aveti atentie, daca sunt mai mult de 5 salariati pe punctul de lucru, se obtine cod fiscal distinct al punctului de lucru de la Administratia Financiara

eu asa stiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent !!! o societate poate avea 2 coduri fiscale???????? flori2 flori2 Buna ziua!Am o SC cu sediul social in Iasi si CF aferent Am primit o adresa de la MFP Administratia fiscalaRaducaneni o adresa prin care ma informa ca am ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru corinachivu corinachivu Va rog mult sa ma ajutati, cu textul de lege, potrivit caruia punctul de lucru cu minim 5 salariati, aflat in alt judet decat sediu social al firmei, trebuie ... (vezi toată discuția)
Puncte de lucru rak0770 rak0770 O societate din constanta are 2 puncte de lucru in Galati si Ploiesti cu 4 si respectiv 12 salariati. Contractele se fac si se inregistreaza la Revisal. La ... (vezi toată discuția)