avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ptr inselaciune minora se poate retine persoana ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ptr inselaciune minora se poate retine persoana ?

Buna ziua ! Pot fi retinut ptr savarsirea a 2-3 inselaciuni minore ? Am vandut niste telefoane mobile defecte si reparate ..deci mai ieftine ...in loc de impecabile si normal mai scumpe , iar cumparatorii au facut plangere la politie . precizez : cumparatorii nici nu au prea multe dovezi...gen contract vanzare-cumparare sau alte detalii.... Ma pot retine ? sau in caz de ...se ajunge in instanta...ma cerceteaza in stare de libertate ?
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 10:33, 5 Noiembrie 2010
Pot alege ca la politie sa nu vreau sa dau nici o declaratie ? De nici un fel...?!?
Da , este dreptul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere ptr inselaciune minora ? eusebiu dragnea eusebiu dragnea Buna ziua ! Pot fi retinut ptr savarsirea a 2-3 inselaciuni minore ? Am vandut niste telefoane mobile defecte si reparate ..deci mai ieftine ...in loc de ... (vezi toată discuția)
Propunerea arestarii preventive oltul oltul cine propune arestarea preventiva? politistul sau procurorul? dupa cum stiu politia are voie sa retina 24 de ore iar dupa aceea propune arestarea preventiva ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine arestarea preventiva pentru inselaciune? florindbro florindbro Cum se poate obtine arestarea preventiva in cazul unui inculpat cercetat pentru inselaciune? Inselaciunea este pentru un autoturism in valoare de 50000 euro. ... (vezi toată discuția)