avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inregistrare societate cu asociat pers juridica ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inregistrare societate cu asociat pers juridica straina - acte necesare

ce acte sunt necesare strict legat de persoana juridica straina si mai ales trebuie apostilate sau nu ? multumesc
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 16:49, 4 Noiembrie 2010
Va sugerez sa mergeti la orc sa intrebati la informatii ca sa fiti sigur, dar din cate stiam eu e nevoie de cazierul fiscal am societatii si o imputernicire stampilata de ei in limba romana, Iar daca administratorul nu a semanat nimic la notar in Romania, trebuie apostolite declaratiile lui.
Aveti aici actele solicitate in functie de tipul societatii pe care vreti sa-l infiintati [ link extern ]
Fireste nu strica sa cereti lamuriri suplimentare direct de la Registrul comertului ca sa nu aveti surprize . Toate documentele eliberate de notari sau institutii publice din strainatate trebuie apostilate ( fireste daca statul strain este semnatar al Conventiei de la Haga)
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
aianaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila pe procura? stelianacorla stelianacorla Buna seara, fiul meu a facut o procura legalizata la un notar in Germania pt. ca eu sa-i pot preschimba in RO certificatul de nastere vechi cu formatul nou ... (vezi toată discuția)
Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)
Valabilitate act intocmit de un notar din malta Andreia90 Andreia90 Este valabil in Romania un act de renuntare la dreptul de ipoteca dat de creditor in fata unui notar din Malta, cu incheiere de legalizare si autentificat de ... (vezi toată discuția)