Buna-ziua!
A venit astazi la mine cineva cu o speta si spre a o rezolva am nevoie de ajutorul dvs.
Acum 8 ani a cumparat o casa si un teren cu chitanta de mana.Proprietarul cu care a facut acea tranzactie a fost plecat din tara pana acum iar acum vrea casa si terenul inapoi.Cum as putea sa o ajut?Cu o actiune posesorie, in constatare?
Pentru moment i-am spus sa nu paraseasca casa, sa ramana acolo, chiar daca ea si familia sunt amenintati constant ca ajung sub cerul liber de proprietarul care s-a intors.
am mai discutat cu cineva telefonic si se pare ca daca are si 2 martori sunt sanse sa se admita actiunea, chitanta fiind de baza si faptul ca de 8 ani achita taxele si impozitele la primarie.
Actiunea in constatare este o solutie, cu sanse reale de a castiga! Acel inscris sub semnatura privata(chitanta de mana) este o proba care poate sustine actiunea!
Uzucapiune
lilicrin
Situatia este cam incurcata primaria a amenintat vecini nostri care detin un teren in spatele casei ca le ia terenul daca nu isi fac actele pe el. Oamenii ... (vezi toată discuția)