avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... unde trebuie inregistrat un contract de colaborare?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

unde trebuie inregistrat un contract de colaborare?

va rog sa-mi spuneti ce forme de colaborare pot exista intre o persoana fizica (pfa, imm, etc) si o alta firma si unde anume trebuie inregistrate respectivele "contracte".

multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stefan , Consultant fiscal 20:22, 4 Noiembrie 2010
Nu trebuiesc inregistrate nicaieri, e o intelegere intre 2 persoane juridice( pfa-ul e tot juridic chiar daca e o "corcitura")
ma refer la colaborarea ca "forma de angajare"; nici in cazul acesta nu trebuie inregistrat contractul (la ITM)
Itm-ul are treaba decat cu cim-uri, ca "forma de angajare" nu conteaza ca toti bani circula prin facturi si chitante. Pentru inca o opinie suna la asistenta contribuabili de la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract civil de prestari servicii geta@geta geta@geta buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu contractul civil sau conventie civila de prestari servicii( de colaborare) care se incheie intre o ... (vezi toată discuția)
Lamurire LauraDM LauraDM buna ! am o nelamurire legata de un contract de munca recent incheiat . Am semnat un contract individual de munca pe per nedet cu salariu brut de x lei (netul ... (vezi toată discuția)
Atributii la asociatia de proprietari utilizator-1 utilizator-1 adminstratorul de bloc are in atributii si contabilitatea asociatiei? as dori sa stiu acest lucru, pt in cazul asociatie in care locuiesc, suntem obligati sa ... (vezi toată discuția)