avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim perioada determinata vs. nedeterminata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim perioada determinata vs. nedeterminata

pot transforma cim pe durata determinata in nedeterminata inainte de revenirea titularului postului pe 13.noiembrie a.c.(dupa concediu crestere copil), pe motivul infiintarii unui nou post cu noi atributii,la acelasi loc de munca? mentionez ca nu au trecut cele 24 luni pt cim pe perioada determinata...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 5 Noiembrie 2010
II puteti face act aditional .. modificati locul muncii si durata c.i.m. ... data va fi 13.11.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat pe perioada determinata cristinaschmidt cristinaschmidt Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. ... (vezi toată discuția)
Revenire la servici din ccc Nitu Carmen Gabriela Nitu Carmen Gabriela Buna ziua! Sunt angajata in Bucuresti la o firma producatoare de lactate din ianuarie 2015 pe post de facturista. Intre timp colega mea (sefa mea) a ramas ... (vezi toată discuția)
Modificarea temporara a felului muncii keymc keymc Daca si angajatorul si angajatul sunt de acord ca pentru o perioada determinata angajatul sa indeplineasca o alta functie de executie decat cea specificata ... (vezi toată discuția)