Sunt in divort.Fostul sot mi-a cerut sa vada copilul acum cateva zile.M-am dus ,m-a asteptat cu masina .Am urcat in masina impreuna cu copilul-are 3 ani .La inceput lucrurile au decurs normal ,s-a discutat civilizat.Dar la un moment dat discutia a degenerat in cearta ,ba chiar a venit la mine si m-a strans de gat.Am tipat ,copilul a inceput sa planga.Am prins un moment de neatentie din partea lui si am sarit din masina cu copilul in brate.Toate astea in prezenta soacrei.Nu am fost la politie. Ce ar trebui sa fac si daca o sa spun la divort de acest lucru poata sa nu-si mai vada copilul ?Cum va privi instanta violenta lui in prezenta minorului?
Cele petrecute la ultima intalnire cu sotul,ca si alte eventuale asemenea situatii,trebuie dovedite cu probe(acte,martori,alte probe acceptate de lege).
Simpla povestire a unor fapte,neurmata de dovedirea lor cu probe,ramanae doar o povestire,care nu are niciun efect juridic.
Divort italia
mihaela 25
buna ziua.sunt casatorita in Romania acum 4 ani,dar de 8 ani traiesc in italia...si am un copil minor..vreau sa divortez dar sotul ma amenintat ca nu ma va ... (vezi toată discuția)