avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Sunt in divort.Fostul sot mi-a cerut sa vada copilul acum cateva zile.M-am dus ,m-a asteptat cu masina .Am urcat in masina impreuna cu copilul-are 3 ani .La inceput lucrurile au decurs normal ,s-a discutat civilizat.Dar la un moment dat discutia a degenerat in cearta ,ba chiar a venit la mine si m-a strans de gat.Am tipat ,copilul a inceput sa planga.Am prins un moment de neatentie din partea lui si am sarit din masina cu copilul in brate.Toate astea in prezenta soacrei.Nu am fost la politie. Ce ar trebui sa fac si daca o sa spun la divort de acest lucru poata sa nu-si mai vada copilul ?Cum va privi instanta violenta lui in prezenta minorului?

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:20, 5 Noiembrie 2010
el nu isi va pierde dreptul la vizita prin aceasta fapta dar va fi o pata pentru el, in ochii instantei.
Cele petrecute la ultima intalnire cu sotul,ca si alte eventuale asemenea situatii,trebuie dovedite cu probe(acte,martori,alte probe acceptate de lege).
Simpla povestire a unor fapte,neurmata de dovedirea lor cu probe,ramanae doar o povestire,care nu are niciun efect juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal vs divort danasim danasim sunt casatorita de 2 ani...dar din luna MAI anul curent au inceput o serie de discutii, certuri, violenta intre mine si sotul meu. din pacate intr-una din ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie - declaratii la politie/plangere? elisabetasurdu elisabetasurdu Pe 08/11/2014 sotul meu a fost lovit de un sofer neatent cu masina,sotul se afla pe trotuar se asigura sa traverseze strada,la 1,5 m se afla o masina in ... (vezi toată discuția)
Divort italia mihaela 25 mihaela 25 buna ziua.sunt casatorita in Romania acum 4 ani,dar de 8 ani traiesc in italia...si am un copil minor..vreau sa divortez dar sotul ma amenintat ca nu ma va ... (vezi toată discuția)