avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... existenta mai multor acte de vinzare pe acelasi imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

existenta mai multor acte de vinzare pe acelasi imobil

bunicul meu care a decedat a facut mai multe acte de vinzare pe acelas imobil acte de mina dar la persoane diferite si date diferite.care se ia in consideratieintrun proces de revendicare
care doriti sa se ia in considerare???:confused: pentru ca teoretic primul poate fi valabil si celelalte nu...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trei acte vinzare imobil dar cu date diferite. care este valabil teodor badescu teodor badescu in 1950 bunicul meu a facut act vinzare cumparare de mina cu trei persoane la date diferite a unui imobil. de care se tine cont in justitie pentru revendicare ... (vezi toată discuția)
Se mai poate revendica imobil pe legea 10/2001 acum teodor badescu teodor badescu Am depus notificare revendicare imobil legea 10/2001 si primaria a emis o decizie de despagubire si astept si acum.Sunt dat in judecata pentru anularea ... (vezi toată discuția)
Solutionare statut acte proprietate imobiliara Gigi_78 Gigi_78 Bunaziua ! Detin o proprietate imobiliara, printrun act de vinzare cumparare de catre bunici mei catre mine, din anul 2004, constind intrun teren agricol ... (vezi toată discuția)