avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie sau vanzare cu clauza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie sau vanzare cu clauza

Dupa partaj se poate ca fostii soti sa doneze (sa vanda ) fiului apartamentul cu mentiunea ca acesta sa nu-l vanda fara acordul parintilor? Cum se procedeaza? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 11:12, 5 Noiembrie 2010
Daca-l vind nu pot insera o asemenea caluza.Daca il doneaza pot inser o sarcina a donmatiei de nu vinde fara acotrdul lor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate ceda tatăl cota sa din imobil copilului, astfel încât mama să nu-l poată pune în vânzare? Ionela Gabriela Ionela Gabriela Buna ziua! Avem si noi o problema ca sa ii zic asa! Sotul meu, a mai fost casatorit si a divortat in 2013. Cand a divortat, a lasat o pe fosta sotie si copilul ... (vezi toată discuția)
Partajul parintilor si situatia copilului major danube_daughter danube_daughter Buna ziua, Vorbesc in numele prietenului meu, care se afla intr-o situatie familial delicata si ar dori un sfat de la dumneavoastra in legatura cu divortul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare. mama si matusa mea au facut ... 26ioana 26ioana Buna ziua, am si eu o intrebare. Mama si matusa mea au facut dezbaterea mostenirii pentru apartamentul ramas de la bunicul meu. Amandoua au decis sa imi lase ... (vezi toată discuția)