avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Buna ziua

Vreau sa angajez o persoana(cu studii medii) care nu are specializarea in domenuiul respectic, codul COR imi cere studii medii.
Pot sa angajez intr-un alt domeniu, daca detine studii medii, dar nu este specializat in domeniul meu?

Multumesc anticipat!
Da, este posibil sa-l angajati ...
Exista o lege care stipuleaza lucrul respectiv?
in cazul in care nu ar avea studii pentru ocuparea unui post stiu de existenta unei interdictii numai pentru angajare la stat.
in mediul privat se fac angajarii in functie de considerentele stabilite de angajator si in sensul ca o persoana cu studtii liceale poate fii angajat ca director.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare si incadrare pe post george_x george_x cineva a pus o intrebare asemanatoare, dar raspunsul n-a fost foarte clar. 1) sa spunem ca eu vreau sa angajez pe cineva pe un post diferit de calificarea ... (vezi toată discuția)
Cursuri calificare pentru cor 352211 toareanelia toareanelia Pentru a angaja o persoana pa functia cor 352211 trebuie sa aiba cursuri de calificare specifice sau este suficient un liceu (vezi toată discuția)
Absolvent administratie publica - posturi posibile in domeniul privat Ionut B Ionut B Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema: Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori ... (vezi toată discuția)