avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie acordul partilor

am vazut un articol pe internet ...oare sa fie adevarat ? stie cineva despre ce se spune?

Ministerul Muncii ar putea acorda ajutor de somaj persoanelor care invata o alta meserie
11 iunie 2009 - 418 vizualizari
Angajatii care urmeaza cursurile de pregatire profesionala ale ANOFM in vederea angajarii, dupa ce au parasit fostul loc de munca prin incetarea contractelor individuale de munca cu acordul partilor, ar putrea beneficia de ajutor de somaj, a anuntat joi ministrul muncii.

Este adevarat? ..Deci daca incetezi un contract si te inscrii la un curs deschis de catre Fortele de Munca, beneficiezi de somaj ?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 01:07, 9 Noiembrie 2010
important va mai fii sa aveti si minim 12 luni cotizate din ultimele 24.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj? hannacska hannacska Buna dimineata! Am o situatie \\"ciudata\\" impreuna cu mai multi colegi.Lucram la o firma care a intrat in insolventa recent. Acelas proprietar de firma ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a beneficia de somaj pegas pegas firma la care lucrez ma sicaneaza ,fortandu-ma sa-mi dau demisia;presupun ca daca imi dau demisia nu mai beneficiez de somaj;doresc sa stiu dupa cate luni de ... (vezi toată discuția)
Se inchide agentia, trebuie sa-mi dau demisia? GluPix GluPix Buna, Agentia unde lucrez (de 2 luni) urmeaza sa se inchida in 2 zile. Nu au anuntat nimic, doar a sunat si a zis ca peste 2 zile sa vin sa-mi semnez ... (vezi toată discuția)