avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SUSPENDARE ACTIVITATE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SUSPENDARE ACTIVITATE

In perioada 01.05.2009 - 31.12.2010 activitatea societatii (S.R.L.) este suspendata.
Se mai poate prelungi suspendarea activitatii si ce perioada?
Ce proceduri trebuie sa urmez dupa data la care expira suspendarea - in cazul in care o sa mai prelungesc suspendarea dar si in cazul in care ma hotarasc sa reiau activitatea?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:40, 5 Noiembrie 2010
Se poate suspenda activitatea unei societati o singura data si pe maxim 3 ani.
La data cand suspendarea expira se reia activitatea societatii prin completarea unui formular la ONRC si plata unei taxe. Cu aceasta ocazie veti primi un alt certificat constatator care sa certifice reluarea activitatii.
La o zi dupa ce ati reluat activitatea se poate suspenda pe 3 ani.
Practica actuala a registrelor comertului este ca la momentul expirarii suspendarii societatii, inscrisa la registrul comertului, activitatea se reia din oficiu, fara plata altor taxe suplimentare. Dupa aceea urmati sfaturile lui cip200.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare suspendare activitate - demersuri noi!? dumitru2000 dumitru2000 Suspendarea activitatii expira in 2 zile. Trebuie mers la ONRC cu o hot AGA prin care se mentioneaza ca deoarece expira suspendarea , se hotaraste reluarea ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu firma? irinaescu irinaescu Buna ziua, ma aflu si eu intr-o dilema si sper sa gasesc o indrumare: detin un srl care are activitatea suspendata pe acea perioada de trei ani (impozitul ... (vezi toată discuția)
Reactivare firma suspendata sabina56 sabina56 Buna ziua.As dori sa stiu ce procedura trebuie urmata ptr.a reactiva o firma suspendata in 2009.Ce acte trebuie.Firma are sediul expirat.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)