avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lucrare defectuos efectuata, casa inundata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lucrare defectuos efectuata, casa inundata

In luna august anul curent am facut cerere pt debransarea de la serviciul centralizat de incalzire,am intocmit un dosar,am plimbat hartii,si am platit pt debransare.Ieri 4 noiembrie 2010 Terma serv a incarcat coloana cu apa ,pt verificari si surprize ,surprize,( nu ,nu era Andrea Marin) era apaX-( care curgea nestingherita pe parchetul meu cel nou,schimbat de aproximativ 3 saptamani #-o.
Am facut o sesizare la Terma serv,dupa ce am oprit apa,iar acolo la primul drum mi sa promis verbal ca vinovatul va plati si gata,am fost concediata.
Am mers la O.P.C pt ca si Terma Serv este o societate ,care furnizeaza un anumit produs,am facut si acolo o plangere scrisa de data aceasta.Cei de acolo au luat legatura cu Terma Serv si abia atunci am aflat ca plangerea mea trebuia sa fie scrisa,si apoi se lua in considerare.Tot atunci am aflat ca va trebui sa aduc o persoana neutra care sa constate ca eu am in ap o teava nesudata,si un parchet care smiorcaie la fiecare pas,si care desigur numai parchet nu mai este. Am solicitat celor de la O.P.C sa trimita ei persoana neutra care sa-mi constate calitatea serviciilor prost facute de catre Terma serv,dar au refuzat.
Alte drumuri si alte dezamagiri,inginerul responsabil cu punctul termic,seful celui care nu a sudat teava,a refuzat si acesta sa vina sa vada ce este in casa,in shimb a trimis 2 muncitori sa sudeze teava.Imi pare rau de vecini mei care de luni ( pt ca atunci se va da drumul la caldura) dar teava din casa mea nu se va suda pana nu voi avea parchetul schimbat. Intrebare,cui sa ma adresez ,pt a fi martor,in momentul in care vin cei de la Terma serv,luni sa faca constatarea tevi nesudate? Pe cine sa chem? si sa nu ma coste foarte mult,pt ca bani nu am,sunt somera fara imdemnizatie si fara un alt venit.Multumesc frumos pt ajutor.:worthy:
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:51, 6 Noiembrie 2010
Pentru a fi martor la constatarea prejudiciilor,puteti solicita un vecin din imobil,eventual chiar presedintele sau membru al comitetului executiv
Multumesc,si eu ma-m gandit la presedintele asociatiei de locatari,deoarece el ne reprezinta,dar oare este suficient?
Art 31 din Lnr 230/2007 Presedintele asociatiei de proprietari reprezinta asociatia in derularea contractelor si isi asuma obligatii in numele acesteia
El reprezinta asociatia de proprietari in relatii cu tertii ,inclusiv in actiunile initiate de asociatie impotriva unui proprietar care nu si-a indeplinit obligatia fata de asociatie sau in procesele initiate de un proprietar care contesta o hotarare a adunarii generale a proprietarilor

In situatia in care legiuitorul a dispus in limita de competenta a presedintelui responsabilitatea reprezentarii intereselor asociatiei inclusiv in instanta,pe cale de consecinta ,presedintele detine calitatea legala si responsabilitatea si in cazul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste daunele pt inundatiile produse de tevile comune dintr-un bloc cristinatucaliuc cristinatucaliuc Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema, daca se poate. S-a spart o teava comuna de apa rece in apartamentul meu care este situat la et 3 al ... (vezi toată discuția)
Apa pluviala irinoaia irinoaia BUNA SEARA! In scara noastra este urmatoare situatie;Un vecin de la parter a anuntat presedintele ca peretele ii este ud in holul de intrare in apartament ,mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare dauna locuinta MirunaAldea MirunaAldea Ma confrunt cu urmatoarea situatie: de curand am fost inundata de apartamentul situat deasupra, proprietarul acestuia fiind plecat in concediu. La momentul ... (vezi toată discuția)