avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Noul cod CAEN- URGENT!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Noul cod CAEN- URGENT!

Pot sa depun la finante o declaratie cu codul caen vechi?Dar sa cer dizolvarea societatii?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ana_lov3s_u , utilizator 15:08, 17 Februarie 2008
Dizolvarea se face numai la registrul comertului. Daca nu ati recodificat, incercati sa depuneti asa, explicand ca nu exista termen pt recodificare.
Va multumesc!
In declaratiile noi si se poate pune codul CAEN vechi. Exista ambele variante si o bifezi pe care o ai!
Daca doresc ca firma sa nu mai existe, cer dizolvarea? Lichidarea? Si cum pot recupera eu, ca persoana fizica, cea care a imprumutat firma pentru achizitionarea acestor bunuri, toate bunurile existente pe firma?
Adica nu mai doresc sa existe firma, insa chiar daca banii au fost investiti in chirii si bunuri diverse, si ii consider pierduti, macar sa imi pot insusi, legal, bunurile care raman dupa dizolvare sau lichidare. Ce ma puteti sfatui? Va multumesc.
daca doriti ca societatea sa nu mai existe cereti dizolvarea care are ca efect deschiderea procedurii lichidarii. dizolvarea se poate realiza si fara lichidare in cazul fuziunii sau divizarii totale a societatii. Asociatii pot hotara modul de lichidare a societatii, in momentul in care sunt de acord cu privire la repartizarea si lichidarea patrimoniului

Alte discuții în legătură

Lichidare voluntara srl ContSters84851 ContSters84851 [b]SRL fara datorii, toate taxele achitate, cateva mijloace fixe amortizate total, asociat unic ; intrebari : [i]1)[/i] care sunt pasii (minimali) legali / ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare simultana fara numire de lichidator ContSters78427 ContSters78427 Bună seara dragi colegi. Speta suna in felul urmator: societate comerciala cu asociat unic, urmeaza sa solicite dizolvarea si lichidarea simultana fara ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara srl monica borz monica borz Buna ziua. Am doua intrebari: 1. in cazul unei dizolvari-lichidari voluntare, in care asociatii se inteleg asupra impartirii activelor, firma nu are datorii ... (vezi toată discuția)