avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Noul cod CAEN- URGENT!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Noul cod CAEN- URGENT!

Pot sa depun la finante o declaratie cu codul caen vechi?Dar sa cer dizolvarea societatii?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ana_lov3s_u , utilizator 15:08, 17 Februarie 2008
Ati zis:
elis a scris:

Nu cred ca exisa un frmular tip, il poti redacta si tu. In caz ca nu reusesti poti apela la un avocat sa-ti redacteze actele.

Cand am raspuns ca vreau sa evit sa apelez la un avocat, m-am referit la redactarea actelor de care spuneati dumneavoastra.
Imi pare rau daca nu am reusit sa ma fac inteleasa.
Din punctul meu de vedere este OK.

Totusi, cateodata este mai bine sa apelam la o persoana calificata sa ne intocmeasca actele. Sunt multe cazuri in care neintocmirea unui act de catre o persoana calificata duce la cheltuieli de timp si bani inutile.
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
elis a scris:
Sunt multe cazuri in care neintocmirea unui act de catre o persoana calificata duce la cheltuieli de timp si bani inutile.

Cele mai multe din cate am vazut eu...
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare voluntara srl ContSters84851 ContSters84851 [b]SRL fara datorii, toate taxele achitate, cateva mijloace fixe amortizate total, asociat unic ; intrebari : [i]1)[/i] care sunt pasii (minimali) legali / ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare simultana fara numire de lichidator ContSters78427 ContSters78427 Bună seara dragi colegi. Speta suna in felul urmator: societate comerciala cu asociat unic, urmeaza sa solicite dizolvarea si lichidarea simultana fara ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara srl monica borz monica borz Buna ziua. Am doua intrebari: 1. in cazul unei dizolvari-lichidari voluntare, in care asociatii se inteleg asupra impartirii activelor, firma nu are datorii ... (vezi toată discuția)