avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Noul cod CAEN- URGENT!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Noul cod CAEN- URGENT!

Pot sa depun la finante o declaratie cu codul caen vechi?Dar sa cer dizolvarea societatii?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ana_lov3s_u , utilizator 15:08, 17 Februarie 2008
Acea hotarare a asociatului unic...este un formular tip sau tb sa il fac eu?
Nu cred ca exisa un frmular tip, il poti redacta si tu. In caz ca nu reusesti poti apela la un avocat sa-ti redacteze actele.
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca se poate, as dori sa evit sa apelez la un avocat...
Pai evitati. Aveti toata libertatea. Chiar puteti incepe de pe acum. Vi se pare ca aici v-au raspuns medici?

Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
romascanu, moderator
Este libertatea dvs de a opta intre a apela sau nu la un avocat. Oricum la problema dvs se pare ca v-au raspuns numai avocati, nu altcineva :D.
In proportie de peste 90% vi s-a spus ce trebuie sa faceti - v-a fost comunicat si un site de unde puteti vedea ce acte va trebuie - sau poate doreati sa fi se faca actele cu titlu gratuit ?#-o

Alte discuții în legătură

Lichidare voluntara srl ContSters84851 ContSters84851 [b]SRL fara datorii, toate taxele achitate, cateva mijloace fixe amortizate total, asociat unic ; intrebari : [i]1)[/i] care sunt pasii (minimali) legali / ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare simultana fara numire de lichidator ContSters78427 ContSters78427 Bună seara dragi colegi. Speta suna in felul urmator: societate comerciala cu asociat unic, urmeaza sa solicite dizolvarea si lichidarea simultana fara ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara srl monica borz monica borz Buna ziua. Am doua intrebari: 1. in cazul unei dizolvari-lichidari voluntare, in care asociatii se inteleg asupra impartirii activelor, firma nu are datorii ... (vezi toată discuția)