avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare contract v-c
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare contract v-c

Exista posibilitatea ca un cumparator ce detine un antecontract (sub semnatura privata, dar nenotat in CF), care a fost suntat de un tert, sa solicite in instanta rezilierea contractului incheiat intre tert si vanzator ?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 16:26, 7 Februarie 2011
Una din parti , in caz de neexecutare culpabila a obligatiei ce incumba celeilalte, conform antecontractului de vanzare-cumparare, se poate adresa instantei de judecata , in vederea pronuntatii sanctiunii rezolutiunii , cu obligarea la plata de daune interese.
buna ziua .
cereti efectuarea unei expertize grafologice, pentru a demonstra daca semnatura de pe contractul de vanzare-cumparare apartine sau nu vanzatoarei.
nu va putem sfatui doar pe baza a ceea ce ati descris pe acest forum.
daca aveti avocat angajat acesta va sti ce demersuri sa faca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare ContSters173849 ContSters173849 Buna ziua, va solicit ajutorul intr-o problema aparuta recent. Cumnata tatalui a vandut un apartament uneia dintre nepoate, fara nicio clauza, nu a incasat ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala cu asociat unic al carui administrator care si-a dat demisia sergiu balint sergiu balint administratorul care e si asociat unic al unui SRL si-a dat demisia. acest administrator mai poate incheia acte in numele societatii sau contractele incheiate ... (vezi toată discuția)
Partaj si anulare contract vanzare cumparare myky16 myky16 As vrea sa stiu ce drepturi am asupra unui autoturism achizitionat in timpul casatoriei prin credit bancar obtinut doar de sotia mea (mentionez ca acest credit ... (vezi toată discuția)