avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... nereguli la factura vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

nereguli la factura vodafone

Buna seara, sotul meu a fost plecat pt o perioada de o luna de zile in Italia ,timp in care a avut activat serviciul roaming .Cand a revenit in tara am constatat ca factura telefonica era foarte mare ,am consultat detaliere apeluri si am descoperit 4 numere de telefon pe care sotul meu nu le cunostea si care figurau in factura ca ar fi primit si trimis mesaj de la ele si catre ele.Am sunat si apoi am facut reclamatie la serviciul de asistenta vodafone si mi-au spus ca acele nr ar fi centru de mesaje si ca sunt gratuite ,dar detalierea facturii spune cu totul altceva .Insumate cu totul aceste 4 numere au trimis mesaje si ar fi vorbit cu sotul meu in val de 19 euro.Nu stiu ce sa fac ,se poate sa fi fost furat la apeluri ?Am inteles de la cunoscuti ca si ei au patit asa ceva .
Cel mai recent răspuns: Aurelian Baciu , Traducator autorizat 22:31, 5 Noiembrie 2010
faceti o sesizare scrisa catre operatorul de telefonie mobila si catre OPC.
Factura foarte mare inseamna diferenta intre factura normala pe care o platea in RO si cei 19 E, care reprezinta mesaje? Va rog sa ma iertati pentru intrebare, dar este primul caz in care citesc despre un client VDF "furat la mesaje"...
Probabil este o "comunicare lacunara" din partea angajatilor VDF.
Cealalta posibilitate ar fi clonarea SIM-ului dvs. sau un control wireless asupra SIM-ului/telefonului in scopul trimiterii unor mesaje de catre terti.
Excludem posibilitatea accesului neautorizat la telefon.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac o plangere penala impotriva unei persoane fizice? Nicoleta Alexandru Nicoleta Alexandru Buna ziua Persoana in cauza (o vecina) mi-a furat cartela SIM de Vodafone si a vorbit de pe ea cateva luni de zile. Eu avand doua, o pastram numai pentru ... (vezi toată discuția)
Contract fals vodafone iulia_n40 iulia_n40 Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru a rezolva aceasta problema:Cu o luna in urma,am intrat intr-o reprezentanta Vodafone pentru a cere lamuriri ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone - servicii mibile internet cons.star cons.star Buna ziua, As dori sa stiu cum pot incheia contractul pentru internet incheiat cu cei de la vodafone. Am sunat la ei si i-am anuntat ca vreau sa reziliez ... (vezi toată discuția)