avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt o aggravatto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt o aggravatto

am furat din aushan VILA NOVA o pereche de blugi si o pereche de adidasi,ma prins dupa ce am iesit de la casa,au chemat carabinierii care m-au dus la cazarma si mi-au luat datele de pe ci.MI-AU SECHESTRAT UN CLESTE CU CARE AU ZIS CA AM TAIAT AVERTIZOARELE DE FURTe prima data cind fac asa ceva acum regret.va rog imi puteti spune ce urmeaza si la ce sa ma astept
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:14, 6 Noiembrie 2010
Veti fi cercetat in baza legilor specifice tarii in care ati comis infractiunea
In raport de antecedentele dvs penale si alte circumstante,urmeaza ca autoritatile italiene sa dispuna masurile legale
solicitati neaparat asistena juridica din partea unui avocat din tara respectiva.
In Italia puteti avea probleme...mai ales ca sunteti roman.
Cautati sa va angajati avocat daca se vor face abuzuri.
ynocentta a scris:

Veti fi cercetat in baza legilor specifice tarii in care ati comis infractiunea
In raport de antecedentele dvs penale si alte circumstante,urmeaza ca autoritatile italiene sa dispuna masurile legale

Doamna consultant, omul stie ca va fi cercetat,dar intrebarea acestuia se refera la ce i se va intampla ulterior ,la consecintele legale pe care le va avea de suportat
De ce postati de dragul de a posta,mai ales daca nu cunoasteti raspunsul ?

Fiind vorba despre legislatia unui alt stat,este bine sa consultati un jurist/avocat italian care sa va dea informatiile de care aveti nevoie,eventual in functie de gravitatea repercusiunilor si de prevederile legii ,sa angajati un avocat din acea tara
@rgabi
Parcurgeti cu atentie raspunsul meu care precizeaza "Veti fi cercetat in baza legilor specifice tarii in care ati comis infractiunea "

Raspunsul dvs,redactat cu alte cuvinte,se refera concret la acelasi aspect esential si anume "Fiind vorba despre legislatia unui alt stat,.".......
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedepsa talharie relit relit Este vorba de o prietena a mea, in 2005 a fost in Italia, a lucrat ca bona. Femeia pentru care lucra, romanca, se ocupa de lucruri nu prea ortodoxe dar a aflat ... (vezi toată discuția)
Arestat in anglia tauzcamelia tauzcamelia buna! va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. am pe cineva care a fost retinut in anglia si urmeaza a fi judecat dar legile acolo sunt diferite da ... (vezi toată discuția)
Help in legatura cu un furt de la locul de munca G_Shobo G_Shobo Buna ziua, ma numesc Cristian si sunt intr-o mare belea pentru ca am fost un bouuuuu. Sa va explic ce s-a intamplat. Impreuna cu inca 4 persoane am sustras de ... (vezi toată discuția)