avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carti de munca

Daca secretara care a fost inaintea mea , a operat in cartile de munca reducerea cu 25% eu cum voi proceda acum cand trebuie sa trec in continuare contractul de munca pe perioada detrminata? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lupes Fenina , utilizator 11:31, 7 Noiembrie 2010
Daca dvs detineti limita de competenta sa operati in carnetul de munca,urmeaza sa mentionati in continuare reducerea cu 25%,conform dispozitii in vigoare
Sindicatul a primit raspuns de la M.E.C. cum ca reducerea de 25% nu se opereaza in cartile de munca, iar cand a fost vorba de statul de functii pt. anul scolar 2010-2011 salariile au fost trecute nediminuate. Cum voi proceda in aceasta situatie? Multumesc!
Daca s-a operat reducerea de 25 % in carnetele de munca , atunci trebuie anulata aceasta inscriere ....
Concret cum se procedeaza se taie cu rosu, scriu ANULAT fara sa mai trec altceva in alt loc (mentiuni)? Mersi!
Se taie cu rosu si se scrie anulat .....iar la la capitolul VII din carnetul de munca se va mentiona pagina, numărul curent, coloana sau rindul, corectate, înscriindu-se totodată ANULAT.

Alte discuții în legătură

Carte de munca dumi32 dumi32 Buna ziua am si eu o intrebare : Salariul redus cu 25% se trece in cartea de munca (vezi toată discuția)
Modificari carte munca laurateodora laurateodora am incetat contractul de munca cu firma de comun acord.Inspectorul de personal a incheiat la ITM cartea de munca cu 30 zile fara salariu dupa care, la ... (vezi toată discuția)
Inscrieri in carnetul de munca gabi1974 gabi1974 [b]Daca un angajat este sanctionat cu reducerea salariului pe 3 luni cu 10%, aceasta sanctiune cum se trece in carnetul de munca: "modificat incadrarea" urmand ... (vezi toată discuția)