avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

Buna ziua am si eu o intrebare : Salariul redus cu 25% se trece in cartea de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 28 Februarie 2011
Incepand cu 01 ianuarie 2011, nu se mai opereaza in carnetele de munca, pt. ca nu se mai folosesc !
Ma refeream la anul trecut daca trebuie trecut in cartea de munca sal. micsorat cu 25% cartile de munca erau la casa de pensii
Din cate stiu ..diminuarea cu 25% nu s-a operat in carnetele de munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnete de munca cornelia30 cornelia30 se opereaza diminuarile salariale in carnetele de munca in situatia in care drepturile salariale sunt micsorate cu 25%? (vezi toată discuția)
Carti de munca Lupes Fenina Lupes Fenina Daca secretara care a fost inaintea mea , a operat in cartile de munca reducerea cu 25% eu cum voi proceda acum cand trebuie sa trec in continuare contractul ... (vezi toată discuția)
Vechime munca elenazan elenazan Daca am lucrat pana anul trecut legal 25 ani ,am cartea de munca acasa , acum 3 luni m-am angajat legal , cine imi trece datele din cartea de munca in REVISAL ... (vezi toată discuția)