avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carti de munca

Daca secretara care a fost inaintea mea , a operat in cartile de munca reducerea cu 25% eu cum voi proceda acum cand trebuie sa trec in continuare contractul de munca pe perioada detrminata? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lupes Fenina , utilizator 11:31, 7 Noiembrie 2010
la noi s-a operat diminuarea cu 25% ,fara sume.
multe dintre banci solicita celor ce doresc credit , acest inscris stiind ca sunt bugetari.si apoi???
de ce nu ar fi corect inscrisul???
Am avut situatii similare, cand am fost nevoita sa tyrec salariul diminuat in adeverinta de venit, Acum cum voi proceda voi lasa inscrisul cu salariul diminuat sau voi anula? Cum este corect din punct de vedere legal? Multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca dumi32 dumi32 Buna ziua am si eu o intrebare : Salariul redus cu 25% se trece in cartea de munca (vezi toată discuția)
Modificari carte munca laurateodora laurateodora am incetat contractul de munca cu firma de comun acord.Inspectorul de personal a incheiat la ITM cartea de munca cu 30 zile fara salariu dupa care, la ... (vezi toată discuția)
Inscrieri in carnetul de munca gabi1974 gabi1974 [b]Daca un angajat este sanctionat cu reducerea salariului pe 3 luni cu 10%, aceasta sanctiune cum se trece in carnetul de munca: "modificat incadrarea" urmand ... (vezi toată discuția)