avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma confrunt cu o problema de caz,in drept penal,daca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma confrunt cu o problema de caz,in drept penal,daca ma poate ajuta cineva...

Tatal meu,a mostenit o avere in urma decesului parintilor lui iar fratii tatalui meu l-au declarat decedat pe tatal meu pentru a beneficia doar ei de mostenire fapt pentru care au reusit acest lucru.
Mentionez ca tatal meu este primul copil la parinti,nascut,iar ceilalti frati sunt frati vitregi cu tatal meu.
Cerandu-si drepturile,tatal meu,i-au fost refuzate oferindu-i-se doar o mica parte din totalitatea cuvenita drept pantru care tatal meu nu a acceptat propunerea si a apelat la organul de politie din comuna respectiva.Politia a intocmit un dosar de urmarire penala,i-a dat tatalui meu un nr.de inregistrare a dosarului si a sp ca dosarul este trimis la parchiet(daca spun bine)dar de fapt dosarul nu a fost trimis si este in arhiva politiei din comuna respectiva.
Apoi,tatal meu a apelat la primaria din comuna respectiva pentru informatii dar se pare ca politia,primaria si fratii tatalui meu se inteleg intre ei pentru a nu-l ajuta pe tatal meu cu nimic.
In fiecare saptamana,tatal meu este sunat de catre organul de politie din comuna respectiva pentru a verifica daca tatal meu face ceva in privinta asta si ii promite ca se va rezolva fara sa incerce vreodata sa apeleze la un avocat.De ce insista oare sa nu lucreze cu un avocat tatal meu?
A trecut un an si nu se rezolva nimic.Stie cineva ce e de facut in acest caz?Cum isi poate recupera partea tatal meu?Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2010
w-kristine, utilizator
Cel mai recent răspuns: Blasim , utilizator 02:56, 7 Noiembrie 2010
eu stiu ca trebuia sa duca si un certificat de deces.au falsificat unul?
Da,este vorba de fals in acte.
fals,uz d efals sau si inselaciune.pai,este vorba d eo comuna,inseamna ca va cam cunoasteti,cei d ela primarie nu stiau ca tatal traieste?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2010
frank_kvitta, utilizator
Nu stiau cei de la primarie daca tatal meu traieste sau nu deoarece tatal nu locuieste in comuna respectiva de foarte multi ani.Problema este ca a fost declarat decedat si nu se stie daca primaria nu a fost complice la acest fapt.
de aceea v-am intrebat,ca sa ne putem da seama daca primaria are complicitate sau nu.

politistul se pare ca ar avea.faceti o plangere la politie pentru tergiversarea dosarului,si solicitati urgentarea solutionarii.eu cred ca trag de timp,pentru a se prescrie fapta.trebuia sa depuneti plangere la parchet,direct la procuror.

Alte discuții în legătură

Prescriere fals si uz de fals roxyalexandru roxyalexandru care este termenul de prescriere pentru fals si uz de fals? (vezi toată discuția)
Prescriptia raspunderi penale - uz de fals - inainte de a ramane definitiva ? laurentiu_nl laurentiu_nl Cum se calculeaza exact prescriptia raspunderi penale? Stiu ca incepe in momentul cand a avut loc fapta (martie 2005), dar cand se termina acest termen de ... (vezi toată discuția)
Plangere favorizarea infractorului gigelas gigelas Buna seara, Vreau sa depun o plangere impotriva unui politist judiciarist. Am probe certe,cum a favorizat cativa infractori implicati in fapte grave ... (vezi toată discuția)