Buna ziua,
Lucrez pt. o institutie financiara privata de mai mult de 3 ani pe aceiasi functie, desi cu aproximativ 6 luni in urma am fost recomandat pt. o fuctie din sediul central al firmei care presupunea mai multe competente am avut marea surprindere ca in urma cu cateva zile sa mi se ceara demisia sau sa fiu cercetat necorespundere profesionala.
Mentionez ca in ultima perioada desi am avut concediu medical am iesit pe primul sau al 2-lea loc in topurile interne din sucursala am stat peste program sa indeplinim atributile de serviciu si mi se reprosaza neimplicarea...Mentionez ca acum 2 ani am lucrat pe o alta functie si 12 ore pe zi in sediul central, desi nu am primit nici o delegare/ decizie sau transfer, la intrebarea mea in conformitate cu ce articol al CM au decis ei asta rapunsul este "esti obligat comform fisei postului"
Intrebarea mea este daca o sa fiu concediat daca are rost sa contest in istanta decizia si cum anume o pot face ??:(
astazi am primit o adresa ref. la convocare ca nu se mai tine convocarea la data stabilita din motive obiective, dar in acea notificare nu este trecut un nou termen...#-o
pot sa inteleg ca orcand ma pot anunta ca maine trebuie sa ma prezint pt. evaluarea respectiva??
In mod normal trebuia sa anunte noua data. Poate s-au razgandit si nu te vor mai chema la comisie. O noua convocare ma gandesc ca ar trebui sa respecte termenul de 15 zile pana la noua comisie.