Salut toţi forumişti de pe acest site, este o treaba formidabilă şi vă mulţumesc pentru răspunsuri.
Sunt reclamant intr-un proces, am interogato pe pârâtă(societate comericala), dar unele răspunsuri lea dat în favoarea ei, sunt considerate aceste răspunsuri probe în favoarea pârâtei
Raportat la faptul ca reclamantul nu-si dovedeste pretentiile/sustinerile, da, ar putea fi interpretat, poate, ca acest aspect ar fi in "defavoarea reclamantului" (nota: "corect e ca nu-si probeaza" citatul apartinandu-i onorabilului domn coleg @milika.:)
...
corect e ca nu-si probeaza, fara a mentiona ca-i in defavoare:D
na.. ca editez...paratul daca nu recunoaste nu-l avantajeaza pe reclamant, insa asta nu inseamna ca in lipsa rasp paratului..reclamantul are dreptate
Cred ca am priceput, deci daca eu intreb si paratul raspunde ca nui asa, neexistand nici o proba de la nici o parte , atunci i in defavoarea mea pentru ca el nu recunoaste, dar nu i in favoarea lui pentru ca el zice ca nui asa si nici nu i in defavoarea lui. Zic bine?
De regula, intr-un proces civil, reclamantul este cel care trebuie sa dovedeasca afirmatiile pe care le face cu privire la pretentiile acestuia. ("Daca reclamantul poate proba faptul generator al dreptului sau, paratul este obligat sa iasa din pasivitate si sa se apere, sa dovedeasca netemenicia pretentiei.")
Insa daca dumneavoastra nu veti putea proba acest lucru, atunci pretentia va va fi respinsa.