avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... interogatoriu defavorabil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

interogatoriu defavorabil

Salut toţi forumişti de pe acest site, este o treaba formidabilă şi vă mulţumesc pentru răspunsuri.
Sunt reclamant intr-un proces, am interogato pe pârâtă(societate comericala), dar unele răspunsuri lea dat în favoarea ei, sunt considerate aceste răspunsuri probe în favoarea pârâtei
Cel mai recent răspuns: Gaby811 , utilizator 12:15, 7 Noiembrie 2010
Raportat la faptul ca reclamantul nu-si dovedeste pretentiile/sustinerile, da, ar putea fi interpretat, poate, ca acest aspect ar fi in "defavoarea reclamantului" (nota: "corect e ca nu-si probeaza" citatul apartinandu-i onorabilului domn coleg @milika.:)
...

Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2010
Iuliana Cermak, Avocat
corect e ca nu-si probeaza, fara a mentiona ca-i in defavoare:D
na.. ca editez...paratul daca nu recunoaste nu-l avantajeaza pe reclamant, insa asta nu inseamna ca in lipsa rasp paratului..reclamantul are dreptate
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2010
ContSters163072, utilizator
Cred ca am priceput, deci daca eu intreb si paratul raspunde ca nui asa, neexistand nici o proba de la nici o parte , atunci i in defavoarea mea pentru ca el nu recunoaste, dar nu i in favoarea lui pentru ca el zice ca nui asa si nici nu i in defavoarea lui. Zic bine?
De regula, intr-un proces civil, reclamantul este cel care trebuie sa dovedeasca afirmatiile pe care le face cu privire la pretentiile acestuia. ("Daca reclamantul poate proba faptul generator al dreptului sau, paratul este obligat sa iasa din pasivitate si sa se apere, sa dovedeasca netemenicia pretentiei.")

Insa daca dumneavoastra nu veti putea proba acest lucru, atunci pretentia va va fi respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa! camelia21 camelia21 Buna ziua!Ma aflu intr un litigiu de munca cu fostul angajator,ma acuza pt niste fapte la care eu nu am participat si vreau sa il acuz de marturie ... (vezi toată discuția)
Minciuna la interogatoriu getuta getuta Exista un reclamant si trei parati intr-n proces de anulare act. Doi parati au mintit la toate raspunsurile din interogator. Pot dovedi acest lucru cu dovezi ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii socrate111 socrate111 Buna seara .Imi puteti spune daca reclamantii care prin actiunea inaintata Instantei declara o serie de neadevaruri pot fi atrasi in raspundere penala in ... (vezi toată discuția)