avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... disperata ca nu stiu ce sa fac
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

disperata ca nu stiu ce sa fac

buna am si eu o problema mare si nu stiu ce sa fac#-eu lucrez la adp sector 5 si din luna martie sunt in cm pentru tbc pulmonar si am fost anuntata ca dupa ce termin cm o sa ma bage in somaj.ajutati-ma si pe mn cu un sfat .are voie sa ma bage in somaj si sa nu ma mai primeasca firma inapoi la munca?chiar dc eu am facut tratamentu si acum sunt vindecata?::ajutatima va rog cine stie sa mi explice si mie ceva:(
Cel mai recent răspuns: Sirbu Cristina , Avocat 11:20, 7 Noiembrie 2010
Ma indoiesc ca motivul o sa fie inaptitudinea medicala, care de altfel inteleg ca nici nu mai exista.Trebuie sa vedeti care este motivul in decizia care vi se va comunica.
In nici un caz decizia de concediere nu va face referire la vreo boala ! Insa pana nu o primiti nu aveti de unde sa stiti care vor fi motivele invocate de societate! In functie de aceste motive veti putea ulterior sa actionati in consecinta!B-)
In nici un caz sa nu va dati dvs demisia fiindca nu veti mai beneficia de ajutorul de somaj!
B-)
cunosc un caz similar iar dupa perioada de tratament a fost reprimita din nou in colectivul firmei...mult succes
contestati decizia de desfacere a contractului de munca daca postul dvs nu se desfiinteaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj- Noid201x Noid201x Buna ziua, am si eu o intrebare . Mama mea sufera de hepatita c . Ea este in faza in care nu face nici tratament ,nici nu se poate pensiona pe caz de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical peste 180 zile, iminenta avort carmen ala carmen ala Buna ziua ! Am nevoie de o solutie in urmatoarea problema: Incepand cu 02 iunie 2008 am intrat in concediu medical timp de 183 de zile(cu avizul ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in munca dupa pensionare pe caz de boala d_stanoi d_stanoi Buna seara. O angajata intr-un spital se imbolnaveste de TBC in urma cu 2 ani si jumatate, urmeaza tratament conform protocoalelor in vigoare, se pensioneaza ... (vezi toată discuția)