buna am si eu o problema mare si nu stiu ce sa fac#-eu lucrez la adp sector 5 si din luna martie sunt in cm pentru tbc pulmonar si am fost anuntata ca dupa ce termin cm o sa ma bage in somaj.ajutati-ma si pe mn cu un sfat .are voie sa ma bage in somaj si sa nu ma mai primeasca firma inapoi la munca?chiar dc eu am facut tratamentu si acum sunt vindecata?::ajutatima va rog cine stie sa mi explice si mie ceva:(
Ma indoiesc ca motivul o sa fie inaptitudinea medicala, care de altfel inteleg ca nici nu mai exista.Trebuie sa vedeti care este motivul in decizia care vi se va comunica.
In nici un caz decizia de concediere nu va face referire la vreo boala ! Insa pana nu o primiti nu aveti de unde sa stiti care vor fi motivele invocate de societate! In functie de aceste motive veti putea ulterior sa actionati in consecinta!B-)
In nici un caz sa nu va dati dvs demisia fiindca nu veti mai beneficia de ajutorul de somaj!
B-)
Somaj-
Noid201x
Buna ziua, am si eu o intrebare . Mama mea sufera de hepatita c . Ea este in faza in care nu face nici tratament ,nici nu se poate pensiona pe caz de ... (vezi toată discuția)