avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod de procedura penala !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod de procedura penala !

Stie cineva noul cod de procedura penala cand intra in vigoare?am vazut pe forum cineva spunea ca a intrat pe data de 26-10-2010 in monitorul oficial ?
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 17:22, 8 Noiembrie 2010
daca ar fi intrat in viguoare sigur era mare tam-tad de ci in consecinta nu cred ca a intrat. Probabil e vb de modificarea referitor la codul civil / divortul la notar.
Legea nr. 202/2010 privind unele masuri pentru accelerarea solutionarii proceselor vizeaza printre altele, modificari si completari atat ale codului penal cat si ale codului de procedura penala, care vor intra in vigoare incepand cu data de 26 noiembrie 2010.
Ultima modificare: Duminică, 7 Noiembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
va multumesc..cred ca coul cod de procedura penala nu va intra curand ....pe mine m-ar interesa 215 art 1 ,2,3,si 5 cele mai nenorocite?care ar fii incadrarea in noul cod de procedura penala
Pentru inselaciune pedeapsa maxima este de 5 ani (art 244 si 245 din Noul Cod Penal)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune art 215 IonNiculescu IonNiculescu Buna seara, ajutati-ma va rog sa inteleg ce inseamana: Inşelăciune prevăzută de art 215 alin 2-5 cod penal vechi. Si art 244-245 cod penal în vigoare. ... (vezi toată discuția)
Mica reforma si inselaciunea redstyle redstyle buna ziua ! la un proces pe rol - penal inselaciune conf art 215 si art 290 ajuns la curtea de apel cu un prejudiciu de 5000 euro face obiectul micii ... (vezi toată discuția)
Legea privind mãsurile de accelerarea a soluþionãrii proceselor victoria75 victoria75 Ma poate ajuta cineva cu informatii privind recuzarea completului de judecata,conditiile in care se poate cere acest lucru conform legii privind masurile de ... (vezi toată discuția)