avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua

SUNT DIVORTATA,COPILUL E IN CUSTODIA MEA,TATAL COPILULUI ARE DREPT DE VIZITA UN WICHEND PE LUNA.EU IMPREUNA CU COPILUL AM PLECAT IN STRAINATATE ,LUCREZ CU CONTRACT DE MUNCA,COPILUL MERGE LA GRADINITA.INTRE TIMP M-AM CASATORIT.NU MAI POT RESPECTA PROGRAMUL DE VIZITA DIN CAUZA DISTANTEI.AM INCALCAT HOTARAREA JUDECATOREASCA?CE MA SFATUITI SA FAC?TATAL NU A MAI PLATIT PENSIA ALIMENTARA DE 1 AN DE ZILE DE CAND AM PLECAT IN STRAINATATE.VA ROG SA-MI DATI UN RASPUNS.

Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 19:05, 7 Noiembrie 2010
VERBAL I-AM FACUT CUNOSTINTA DE ADRESA UNDE SUNTEM
CAND AM PLECAT IN STRAINATATE NU AM INTENTIONAT SA-I IAU DREPTUL DE A-SI VEDEA COPILUL,CI DIN MOTIVE FINANCIARE,DE ACEEA VREAU SA STIU PASII CARE TREBUIE SA-I FAC DACA TATAL COLILULUI NU-I FACE
IULIA_DALIA2005 a scris:

VERBAL I-AM FACUT CUNOSTINTA DE ADRESA UNDE SUNTEM

aduceti-i la cunostinta in scris adresa dvs. cat si faptul ca nu-i ingraditi dreptul de a vedea copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara marco-sainz marco-sainz Sunt divortat,copilul a fost incredintat mamei,el avand o varsta frageda la data procesului.Am platit pensia alimentara ani la rand,dar de 2 ani fosta sotie a ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu copil minor doina80 doina80 Sunt divortata, am sentinta de custodie definitiva si irevocabila si doresc sa plec din tara cu fiul meu pt o perioada mai mare. Tatal are drept de vizita, in ... (vezi toată discuția)
Pot iesi cu copilul din tara? ContSters79589 ContSters79589 Buna seara.In urma divortului mi s-a incredintat copilul.Intrebarea mea este pot iesi cu el din tara fara aprobarea fostului sot?Mentionez ca el are dreptul ... (vezi toată discuția)