avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis

Buna ziua ,am o intrebare in legatura cu suspenderea permisului:am pierdut fondul si recursul ,exista vreo lege in care daca nu ai fost instiintat, timp de 6 luni nu poate sa ti l mai retina dupa aceasta perioada
VA MULTUMESC cu stima
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:49, 7 Noiembrie 2010
Nu inteleg problema dvs.
Ati depus o plangere contraventionala la instanta competenta. In urma judecarii in fond si recurs hotararea va este nefavorabila. De aici rezulta ca ati avut cunostinta de suspendarea permisului de conducere. Altfel nu aveati motiv sa introduceti plangerea contraventionala. In situatia dvs trebuie sa predati permisul la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am predat permisul cu o intarziere mare adrian0688 adrian0688 problema mea este destul de des intalnita in judetul olt mai exact slatina , in urma unei judecate cu politia am pierdut si a atras la radui suspendarea ... (vezi toată discuția)
Constatã perimatã cererea. cu recurs în 5 zile de la pronunþare ralukka_st ralukka_st Buna ziua , in 2012 dupa ce am fost oprita de un echipaj de politie si mi-a fost retinut permisul de conducere , i-am actionat in judecata si pe data de ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez permisul de conducere ContSters301306 ContSters301306 Am contestat un proces verbal care imi suspenda dreptul de a conduce autovehicule pt. o perioada determinata,am scos certificat de grefa si am condus ... (vezi toată discuția)