Buna seara. Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie, sau daca a mai fost documentat subiectul, sunt foarte panicat:((, si nu mai am rabdarea necesara sa caut, asa ca imi cer scuze inca o data.
In data de 07.11.2010, am facut prostia de a a conduce un autoturism, in oras, in stare de ebrietate:sorry:. Bineinteles, am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere si dupa ce am suflat in fiola, mi-a iesit o alcolemie de 0,57 mg in aer. Am fost la spital pentru recoltarea probelor biologice, si astept rezultatul.
Mentionez ca am fost cooperant, si politicos, nu am jignit, si m-am conformat instructiunilor date de d-ni ofiteri. Va rog din suflet, spuneti-mi care este cea mai buna rezolvare posibila pentru mine...dar si cea mai rea. De adaugat ar fi faptul ca nu am avut cazier, am permis de 3 ani jumatate, nu am avut niciun eveniment rutier, doar 2 amenzi pentru centura la inceput, si avertisment + 3 puncte anul acesta in februarie, pentru parcare neregulamnetara.
Va rog, nu ocoliti cazul meu, si spuneti-mi ce as putea sa fac sa scap cat mai bine.Nici acum nu pot sa-mi dau seama ce a fost in capul meu, si sincer regret fapta ,singura bucurie este ca nu am accidentat pe cineva, cred ca-mi luam gatul#-o...Mentionez ca sunt slabut, am 60 de kg, 1.65, si 22 de ani. Poate ajuta la ceva pentru un raspuns mai concret.
Va multumesc pentru timpul acordat. O seara buna#-o