avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructie casa particulara fara proiect tehnic
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructie casa particulara fara proiect tehnic

Se poate construi o casa particulara de structura usoara fara proiect tecnic? Ce pot face daca casa care sa construit fara proiect tecnic are probleme?
Cel mai recent răspuns: Tamasaron , utilizator 08:37, 9 Noiembrie 2010
Va multumesc pentru ajutor!Va doresc succes in viata si in cariera!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse imobil LucaMoise LucaMoise Descoperire vicii ascunse imobil dupa semnarea unui ante-contract. Buna seara. In luna mai am vizionat impreuna cu reprezentantul unei agentii imobiliare ... (vezi toată discuția)
Probleme ulterioare achizitiei! bodhi_fa bodhi_fa Dupa o negociere de 9 luni,probleme in cascada si actiuni de natura rroma am reusit sa cumpar de la o banca un imobil[casa]adjudecat de respectiva ... (vezi toată discuția)
Actionare in judecata dezvoltator pt vicii ascunse in2ition in2ition Buna ziua, Am achizitionat de curand un apartament intr-un complex rezidential construit in 2010. Nu am cumparat de la dezvoltator, ci printr-un fond de ... (vezi toată discuția)