avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

este posibil sa intre tatal i concediu de crestere a copilului, desi mama e somera? eu impreuna cu sotul meu ne gandim sa parasim tara si desi eu am un loc de munca vreau sa imi dau demisia pentrua intra el in concdiul respectiv. am nascut de aproape doua saptamani. cand ar trebui sa demisionez eu pentru ca totul sa fie cat se poate de legal? este nevoie de acel preaviz, intre mine si angajator?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 11:38, 8 Noiembrie 2010
nu trebuie sa demisionati pentru ca sotul sa intre el in concediu de cresterea copilului pana la 2 ani..eu zic sa va dati demisia atunci cand plecati cu 15 zile lucratoare inainte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua v_anamaria v_anamaria Sunt in concediu pentru ingrijirea copilului, mai am pana in aprilie, dar vreau sa revin la munca si nu vreau sa ma intorc unde am lucrat inainte de concediu. ... (vezi toată discuția)
Zile libere pentru tata wbo88 wbo88 Buna ziua, Situatia sta in felul urmator: Momentan ambii parinti lucreaza, mama urmeaza sa intre in concediu de risc maternal, apoi concediu prenatal, ... (vezi toată discuția)
Pot sa demisionez fara preaviz daca inca sunt in concediu de crestere copil??? Claudia Carmen Claudia Carmen Buna ziua! As dori sa ma ajute cineva cu un raspuns pentru problema mea. Momentan sunt in concediu de crestere copil, dar vreau sa-mi caut de lucru si vreau ... (vezi toată discuția)