avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... garantare imprumut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

garantare imprumut

suntem in tratative pentru vanzarea unei case , cumparatorului ii da banca prin credit imobiliar o suma iar el trebuie sa ne mai dea 10000 de euro intr-un an, a zis.banca va pune ipoteca rang 1 iar clientul a zis sa punem ipoteca rang 2 noi pe imobil.ce solutii mai sigure avem pentru acesti bani?cum trebuie sa procedam ca sa fim siguri ca vedem banii?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: oana dragoiescu , utilizator 12:58, 8 Noiembrie 2010
mai puteti face un contract de imprumut prin notariat, cu plata in rate
daca fac contract de imprumut cu garantii imobiliare si varul sau este dispus sa puna la bataie garsoniera sa cum trebuie facut?ce acte trebuie sa prezinte proprietarul garsonierei?multumesc.
...banca nu va fi de acord ca dupa dansa sa se puna ipoteca...trebuie gasit un alt bun cu care sa se garanteze...
casa este a bancii iar varul clientului are o garsoniera cu care este dispus sa garanteze.ce acte trebuie sa aduca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate de vanzare apartament ipotecat ktajaws ktajaws Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: Doresc sa cumpar prin programul Prima Casa o garsoniera de la sora mea, ce a fost ... (vezi toată discuția)
Codebitor pensionar la un credit ipotecar vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua. Am si eu o situatie. Eu si sotul meu am vandut garsoniera soacrei mele pentru a ne cumpara un apartament. Pentru restul sumei de bani o sa facem ... (vezi toată discuția)
Pot pune ipoteca pe o casa ipotecata deja? Costin Savescu Costin Savescu Am o casa ipotecata de banca. Mai pot pune o ipoteca in favoarea unei persoane fizice la un imprumut de bani pe care sa mi-l dea acea persoana prin notar? In ... (vezi toată discuția)