Buna ziua!
Am intampinat probleme anul acesta in acceptarea dosarului pentru subventia la incalzire cu gaze.
Suntem 3 persoane inregistrate la intretinerea apartamentului in care locuim, eu, fratele meu si prietena fratelui meu, din care eu lucrez, fratele meu nu are venituri pentru ca inca nu si-a gasit de lucru, iar prietena fratelui meu este studenta.
Proprietarul apartamentului n care locuim este tatal meu, plecat de mai multi ani din tara impreuna cu mama mea.
Problema a constat in faptul ca nu putem primi subventie decat daca locuim cu proprietarul, pentru care trebuie sa aducem adeverinta de venit, ceea ce mi se pare nedrept deoarece el nu locuieste cu noi si nu contribuie la intretinerea casei.
Puteti sa ma ajutati cu o explicatie a legii de anul acesta, ca eu am citit OUG 86/2010 si n-am gasit nicaieri ca ar trebui ca proprietarul sa faca parte din membrii familiei care aplica la subventie?
daca la adresa respectiva aveti domiciliul trecut in buletin, si sunteti trecuti la asociatia de locatari cu chitanta de la intretinere pusa la dosar n-ar trebui sa intampinati probleme.Daca va declarati parintii plecati din tara acestia trebuie sa declare veniturile din strainatate atentie venituri oficiale nu povesti cum ca ar castiga sume minore sau f mari.problema este cu ce statut sunt plecati daca au domiciliul stabilit in strainatate nu trebuie sa se impiedice nimeni de aceasta problema.Eventual puteti cere o ancheta sociala.Si inca ceva ordonanta nu va obliga sa prezentati contractul pe casa Dvs.trebuie sa semnati declaratia pe proprie raspundere si atat.Venitul extra luati-l doar pe al celor din tara de la trezorerie.Bafta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Mandat de aducere
florin19
Buna ziua! Am o intrebare la care sper ca voi primi un raspuns linistitor. In luna octombrie a anului trecut la usa apart. in care locuiesc s-a prezentat un ... (vezi toată discuția)