avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... nu stiu daca este corect
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

nu stiu daca este corect

buna ziua,nu stiu daca intreb corect pe acest topic,insa cred ca voi primi un raspuns.un priewten ma rugat sa va intreb urmatoarele:are un teren ,langa terenul lui la cca 50m se extrage petrol brut,considera ca exista zacamant si pe terenul lui,unde si cui se poate adresa pentru a vinde acest teren.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 07:52, 11 Noiembrie 2010
discutia ar fi mai complexa, insa pe scurt, companiei care efectueaza extragerile pe terenul invecinat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinului privind constructiile din vecinatatea proprietatii VladMirovici VladMirovici Cu vecinul cu pricina, am o problema de tulburare de posesie. La care bineinteles au contribuit in favoarea s-a, poltitia din comuna, iar cei de la procuratura ... (vezi toată discuția)
Complex rezidential curatenie spatii care nu sunt in proprietate bicu_23 bicu_23 Buna ziua, Sunt administratorul unui bloc dintr-un complex rezidential din capitala. In acest complex dezvoltatorul a construit doua parcuri cu banci,spatii ... (vezi toată discuția)
Dezavantajele deschiderii unei societati ContSters94808 ContSters94808 O cunostinta m-a rugat sa ii inchiriez un anumit spatiu din apartamentul meu pt a-si deschide o societate de consultanta!Pt a deschide aceasta societate,in tr ... (vezi toată discuția)