avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Situatie incurcata !
Discuție deschisă în Executare silită

Situatie incurcata !

Se prezinta urmatoarea situatie. Am un credit imobiliar, dar la care nu am mai platit rata catre banca intrucat salariu a fost diminuat pana la 1200 lei/luna. In acelasi timp am de platit pensie de intretinere la trei copii in valoare de 600 lei (cate 200 ptr fiecare). In curand se va cere executarea silita si imi vor vinde apartamentul. Cum preturile pe piata imobiliara au scazut,banca nu va recupera prin vanzarea apartamentului intregul debit, prin urmare imi vor pune poprire pe salariu, intrucat alte bunuri sau venituri nu am.
Intrebarea este: in aceste conditii ce suma lunara din salariu meu va trebui oprit catre banca pentru stingerea datoriei ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:55, 8 Noiembrie 2010
nimic, deja platiti 1/2 din salariu pt copii si ei au prioritate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua... platesc doar 30% din rata marino marino am cumparat un apartament acum 3 ani..pana la diminuarea salariilor am platit la timp...dupa cei -25% opriti de stat, nu am mai putut sa achit rata de 1500 ... (vezi toată discuția)
Executare silita + pensie alimentara. yamada yamada Am urmatoarea intrebare. In curand voi fi executat silit pentru neplata unui credit. Pentru ca este unul singur, imi vor opri 1/3 din salariu sau [b]maxim[/b] ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot face fata financiar unei rate imense la banca. AAnalyaa AAnalyaa Am un credit imobiliar ipotecar cu o rata lunara de 460 CHf pe care nu o mai pot plati. In cazul in care ma vor executa silit,apartamentul va fi scos la ... (vezi toată discuția)