avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... schimbare nume
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

schimbare nume

sunt pfa si am terminat un divort in urma caruia trebuie sa-mi schimb numele,implicit si actele PFA-ului.ce acte imi trebuie si cat dureaza asta?cu actele merg in continuare?MULTUMESC.
Momentan continuati cu actele pe care le aveti, insa trebuie sa operati schimbarea si la Registrul Comertului in termen de 15 zile de la modificarea efectuata in actele de stare civila.
Trebuie sa mergeti cu hotararea definitiva si irevocabila prin care s-a dispus revenirea la vechiul nume al dv. si cu noua carte de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi fac firma Negru Negru cum am spus vreau sa-mi fac o firma dar inca nu sa redactat hotarirea de la divort de fostul sot(dosarul e la tribunalul mare si nu cred ca o sa mai faca ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu am schimbat actele de identitate cu numele de fata dupa divort? ContSters56609 ContSters56609 Am divortat in 2003, dar nici pana astazi nu mi-am schimbat actele de identitate, revenind la numele avut inanintea casatoriei. Desi fostul sot nu a avut nimic ... (vezi toată discuția)
Schimbarea actelor dupa divort atat in romania cat si in spania madyy26 madyy26 In aprilie 2009 s-a pronuntat divortul iar eu am revenit la numele anterior casatoriei.Dupa cat timp trebuie sa schimb actele sau patesc ceva daca mai ramin o ... (vezi toată discuția)