avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de mostenitor

Testamentul facut in anul 1986,autentic la notar,de atunci pana in prezent beneficiarii nu s-au prezentat la notar pentru eliberarea certificatului de mostenitor.Dorim intabularea imobilului din testament,se mai poate elibera certificat de mostenitor de catre notar dupa atatia ani sau trebuie facuta actiune in instanta?Mentionez ca beneficiarii au acceptat tacit succesiunea.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:49, 8 Noiembrie 2010
se poate dezbate succesiunea pentru a fi eliberate certificatele de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare mostenire neintabulata ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult pentru un raspuns: unchiul meu a decedat acun 28 ani neavind copii eu si sotia lui nu am dezbatut succesiunea. Mostenirea (imobile primite de ... (vezi toată discuția)
Testament autentic la notar cu 2 martori buzurinn buzurinn O doamna batrana cu un descendent ( recunoscut in testament - dar nu se da nume, CNP, date de identificare ale descendentului) lasa totul ( loc veci + casa ) ... (vezi toată discuția)
Testamente lasate unui nepot. dreptul (partial sau deplin) al mostenitorului rezervatar grad i? Tetriss Tetriss Buna ziua Sunt singurul nepot (fiu al parintilor) in familie. Problema sta in felul urmator: Bunicii din partea mamei au decedat, dar ambii mi-au lasat ... (vezi toată discuția)