Margareta Stanciu a scris:
daca nu platiti in cele 15 zile veti fi dat in debit la administratia financiara de care apartineti, si ii veti plati odata cu plata impozitului imobilului unde domiciliati.
Mai devreme sau mai tarziu,trebuie sa platiti suma datorata ca amenda.
In caz contrar orice serviciu la care veti apela de la Sectia Financiara va fi conditionat de plata amenzii.
Indicat este sa va conformati,ca sa nu existe probleme ulterioare
r.gabi a scris:
Margareta Stanciu a scris:
daca nu platiti in cele 15 zile veti fi dat in debit la administratia financiara de care apartineti, si ii veti plati odata cu plata impozitului imobilului unde domiciliati.
Mai devreme sau mai tarziu,trebuie sa platiti suma
datorata ca amenda.
In caz contrar orice serviciu la care veti apela de la Sectia Financiara va fi conditionat de plata amenzii.
Indicat este sa va conformati,ca sa nu existe probleme ulterioare
Nu stiu de ce, dar cred ca si ac amenzi administrative se prescriu:stunned:
Eu am 5 amenzi admin pe care nu le-am platit..3 amenzi sunt mai vechi (de prin 2006-2007) dar celelalte doua sunt luate la sf lui 2009
Atunci cand m-am dus sa-mi platesc impozitul pe masina si pe cladire in martie nimeni nu m-a intrebat de nicio amenda!....sunteti sigur ca ac amenzi sunt urmarite de administratia financiara?
Am relatat in prima parte despre necazul meu cu politia,dar azi am descoperit ceva ce m-a "dat peste cap" de tot.Am fost informat ca permisul imi este suspendat 120 zile.In comunicarea primita de la procuratura nu s-a specificat acest lucru.Am cautat pe net si am gasit ceva despre art.100 lit.d ,ceva legat de rezolutia data de procuror.Va rog foarte mult ,explicati-mi despre orice ma poate ajuta sa inteleg si sa rezolv cat mai repede aceasta problema.Nu am platit amenda administrativa,inca,si nici cheltuieli de judecata.Am inteles ca trebuie sa fiu examinat iarasi.Va rog ,vreau toate detaliile...Multumesc mult,anticipat
~ final discuție ~