avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... infiintare asociatie pentru handicapati-beneficii
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

infiintare asociatie pentru handicapati-beneficii

buna seara,
as dori sa stiu daca exista vreun beneficiu (scutiri de taxe, contributii, etc.) daca infiintez o asociatie pentru handicapati, unde angajez handicapati.
de asemenea as dori sa-mi spuneti ce legi, ordonante, hotarari am de studiat pentru a pune pe picioare asociatia.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:53, 8 Noiembrie 2010
Art 26 din L nr 448/2006 Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiaza de urmatarele facilitati
d) scutire de la plata taxei pentru eliberarea autorizatiei de functionare pentru activitati economice si viza anuala a a acestora[/quot
Puteti consulta L nr 448/2006 publicata in MOf Partea Ia ,nr 1 din 03ian 2008, norma metodologica din 14/03/2003 publicata in MOf Partea I nr 233 din 04/04/2007si in raport de obiectul de activitatea pe care intentionati sa il desfasurati si alte prevederi conexe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paza la o scoala cu plata din banii parintilor simona_iunie simona_iunie Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca exista un cadru legal in care un pensionar (cu pensie de la stat) poate sa presteze servicii de paza la o scoala, dar sa ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare pentru o persoana cu handicap Lulica Lulica Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa gasesc o rezolvarea urmatoarei situatii: un vecin, cu handicap grav (ambele picioare amputate), a cumparat anul trecut o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! suntem locatari (9 apartamente) intr un bloc nou. ... Dini1979 Dini1979 Buna ziua ! Suntem locatari (9 apartamente) intr un bloc nou. Dezvoltatorul ne cere bani pentru a infiinta asociatie de propietari (respectiv 210 roni de ... (vezi toată discuția)