avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... paza la o scoala cu plata din banii parintilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

paza la o scoala cu plata din banii parintilor

Buna seara.
Va rog sa-mi spuneti daca exista un cadru legal in care un pensionar (cu pensie de la stat) poate sa presteze servicii de paza la o scoala, dar sa fie platit din banii parintilor. Ma refer la faptul ca ar dori sa-si declare veniturile la finante si sa plateasca contributiile necesare si impozitul la stat, dar fara sa-si infiinteze PFA.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 13:12, 20 Septembrie 2011
Sa+si faca firma!Nu se poate sa se presteze o activitate impoyabila , in afara formelor prevayute de lege
Daca exista Asociatia parintilor, sa va angajeze cu cim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit asociatie de proprietari caralin caralin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu 3 intrebari pe care le am: 1. asociatia de proprietari din care fac si eu parte, are venituri lunare din ... (vezi toată discuția)
Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari mihasi mihasi 1.Aceasta ordonanta se aplica conventiilor civile ocazionale si contractelor de mandat ale presedintilor de asociatii de proprietari? 2. Au aparut normele de ... (vezi toată discuția)