avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor caldura

daca am restanta la intretinere pot beneficia de surventie intretinere ?
administratorul nu vrea sa imi primeasca cererea ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:45, 8 Noiembrie 2010
Trebuie sa va primeasca cererea.
Ajutorul pentru caldura nu trebuie conditionat de plata intretinerii mai ales in conditiile in care a aparut si Legea 175/2010 care prevede scutirea de la plata a penalitatilor.
Administratorul incearca sa determine restantierii sa-si achite debitele. Este normal ca atunci cand vine un restantier la asociatie sa solicite ceva (o adeverinta, o interventie la o instalatie...) sa fie "stimulat", "impulsionat sa-si plateasca datoriile, sa-l plateasca pe ce cu care discuta la asociatie, ca in acele datorii sunt si salariile administratorului care-au fost platite din fondurile celorlalti proprietari.
Dar se poate gasi solutia de mijloc, adica restantierul sa achite o parte din datorie si sa-si ia angajamentul in scris ca va plati in cateva luni si restul debitelor.
Si-atunci cred ca administratorul ar accepta sa munceasca si pentru acest restantier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum-se-aplica-legea-175-2010-cu-privire-la-neaplicarea-penalizarilor la intretinere catalin dana catalin dana Am o datorie la plata intretinerii si mi s-au perceput penalitati. Platesc lunar, dar datorita penalizarilor nu mai ajung la zi. Am fost la asociatie azi si ... (vezi toată discuția)
Legea 175 economista economista V-as ruga sa ma consiliati intr-o problema.Am restanta la plata intretinerii si asociatia de proprietari a hotarat sa intrerupa furnizarea apei calde pe scara ... (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere elena_zeca elena_zeca Noi am fost restantierui cu suma de 10.000,00 lei la intretinere ,am fost dati in judecata ,nu sa mers pana capat cu judecat deoarece am achitat intre timp ... (vezi toată discuția)