in luna octombrie 2010 am fost accidentat pe trecerea de pietoni de un autoturism inmatriculat in bulgaria, transportat de o ambulanta la spital , dupa doar patru zile externat cu dubla fractura de bazin ,pe foia de iesire din spital am 45 de zile repaus la pat,as dori sa stiu aceste zile vor fii luate ca si zile de ingrijire medicala de catre medicina legala.Care sint pasi urmatorii ce ar trebui sa-i urmez cu privire la despagubiri daune fizice ,morale.... nu am nici un fel de asigurare medicala ,va multumesc.
Nr. de zile de ingrijiri medicale este cel mentionat in certifictul medico-legal, iar in caz de nevoie se poate suplimenta.Trebuie sa aflati cine era asiguratorul masinii straine (vezi polita retinuta in copie la dosarul politiei), cine e reprezentantul sau in Romania, la care se va depune o cerere privind pretentiile de despagubire pentru vatamare corporala( cheltuieli cu ingrijiri medicale, consultatii, etc., precum si alte despagubiri, dupa caz)
Avand datele asiguratorului in dosarul cauzei, puteti sa emiteti pretentii la daune din partea asiguratorului bulgar. Va trebui sa va pregatiti totusi pt. un avocat specializat avand in vedere ca este implicat un autovehicul inmatriculat in alta tara si este anevoios de descurcat itele.
Accident cu victima
antonyc
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu problema mea si anume
Am avut un accident de circulatie ieri lovind un pieton pe trecerea de ... (vezi toată discuția)