avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pieton accidentat pe trecere sau fix lângă, fără ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pieton accidentat pe trecere sau fix lângă, fără să-l observ, ...

Pieton accidentat pe trecere sau fix lângă, fără să-l observ, era puțin băut, a fost proiectat în afara drumului pe partea din dreapta. Nu am frânat decât după ce am simțit că am lovit ceva pentru că nu l-am văzut. Banda de circulație cu 2 benzi pe sens, seara, întuneric, mașini parcate pe trotuare fix lângă trecere.... La spital victima a zis că ne înțelegem.... prezintă fracturi la ambele picioare. Ce pot face eu că șofer pentru a soluționa cat mai bine situația? Care sunt costurile unui avocat in acest sens?
Cel mai recent răspuns: garetbora , utilizator 18:15, 2 Octombrie 2020
Ati chemat dupa accident politia la fata locului?
Angajați-vă un avocat. Va trebui să se stabilească dacă dvs. sunteți vinovat de producerea accidentului. Există posibilitatea ca pietonului să-i aoparțină în eclusivitate vinovășia. Din informațiile furnizate nu pot să-mi formez nici cea mai vagă opinie.
ing. Ioan Ciobanu

Da. Poliție salvare

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu are peste 90 de zile de ingrijiri medicale, se dispune clasarea. Pentru despagubiri se poate indrepta la instanta civila. Despagubirile le plateste societatea de asigurare.
In același minut s-a solicitat poliție și ambulanță. Au venit 2 echipaje de poliție și unul de ambulanță. Ambulanță a sosit prima care a preluat victima...

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni - ce pot sa fac? Klaus Klein Klaus Klein Buna seara! Am o problema legata de un accident rutier. In luna octombrie am fost accidentat pe trecerea de pietoni de un conducator auto in varsta de 86 de ... (vezi toată discuția)
Accident traversare neregulamentara ciprita ciprita pe 11 mai 2010 am accidentat cu masina un pieton care traversa neregulamentar in localitatea Beharca Jud Dolj. Era ora 21.15, aproape intuneric, cerul foarte ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala grava buonaroti buonaroti Buna ziua! Numele meu este Lucian si va solicit ajutorul in lamurirea unor probleme legate de un accident rutier soldat cu vatamarea corporala grava a unei ... (vezi toată discuția)