avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Finantare de la guvern cu 10.000 euro pentru ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Finantare de la guvern cu 10.000 euro pentru deschiderea unei afaceri de catre tineri

Am un fiu in varsta de 20 de ani si doreste sa-si deschida un magazin mixt,in satul lui natal,are un job cu un salariu minim si doreste mai mult.
Daca cineva stie ce demersuri se fac pentru rezolvarea acestei probleme,astept informatiiX-(
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stefan , Consultant fiscal 21:38, 8 Noiembrie 2010
Legea in care tinerii pot primii cei 10.000 de euro nu a fost inca aprobata, si din cate am inteles este nevoie de o aprobare speciala si poate fi refuzata cererea de o comisie la registrul comertului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indeplinesc conditiile pentru creditul nerambursabil? Geamak Geamak Am sub 30 ani si liceul cu bac. Vreau sa-mi deschid o AF (bar, magazin mixt), si vreau sa stiu ce avantaje/dezavantaje am. Totodata vreau sa stiu daca ma ... (vezi toată discuția)
Pfa cu finantare europeana anamaria.lupu anamaria.lupu buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o mare problema, tatal meu a inceput demersurile in cursul anului trecut pentru deschiderea unui pfa pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala stroiu stroiu Buna ziua , doresc sa deschid o intreprindere individuala , dar nu am reusit sa ma lamuresc in privinta catorva aspecte , poate doriti dvs sa ma lamuriti. ... (vezi toată discuția)