avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa ne despartim!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa ne despartim!

buna! sunt casatorita de 3 ani si am un baiat de 2 ani si 7 luni, sotul meu nu ma ajutat deloc in cresterea acestui ingeras macar nu si-a dat interesul. Am tinut eu piept la toate problemele de la facultate si din familie, pe cind el isi petrecea timpul cu maica sa sau in compania asa zis-or ''prieteni'', cu noptile nu venea acasa, si nu stiam nimic de el. Iar cind venea doar ma jignea si se purta foarte urat, uneori ma si lovea, copilul fiind martor la toate cele intamplate. As vrea sa divortez de el dar mii frica sa nu imi ia baiatul ca e si foarte violent, si mii frica sa nu le faca rau apropiatilor mei.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:39, 9 Noiembrie 2010
Bine, care este intrebarea?

Nu aveti unde sa va mutati cu minorul, ca sa evitati eventualele probleme? la parinti, la rude...
Formualti actiune de divort si cereti sa va fie dvs incredintat
minorul spre crestere si educare.
Avand in vedere varsta frageda a minorului, instanta va paote
incredinta dvs minorul, dar va trebui sa faceti si dovezi in acest sens
Programul CASA BLU

Raspunde intr-o maniera exhaustiva nevoilor cu care se confrunta femeile si copiii, victime ale violentei domestice. Astfel, sunt avute in vedere atat problemele de natura sociala, care sunt asociate cu fenomenul violentei domestice, cat si aspectele psihologice si juridice.
Echipa de specialisti care lucreaza in programul CASA BLU sprijina femeile asistate sa inteleaga situatia abuziva, sa se adapteze la viata „din afara", sa isi recastige respectul de sine si sa isi imbunatateasca relatia cu copiii si cu familia extinsa.

Programul CASA BLU raspunde nevoilor femeilor si copiilor, victime ale violentei domestice, prin serviciile de consiliere sociala, psihologica si juridica, reprezentarea in instanta, suportul financiar, serviciile de adapost, sprijinul pentru gasirea unui loc de munca si, cel mai important, le asigura starea de confort emotional necesar unui nou inceput.


In cadrul programului CASA BLU functioneaza un centru de consiliere, cu adresa publica, la serviciile caruia apeleaza femeile si copiii, atat direct, cat si prin intermediul partenerilor din program si a altor organizatii
non-guvernamentale cu programe similare, precum si un adapost, cu adresa confidentiala, in care femeile si copiii se simt in siguranta si pot fi gazduiti intre 1 si 6 luni.

Centrul de consiliere Casa Blu
Aleea Negru Voda Nr. 4 Bl. C3A Sc. 3 Et. 3 Ap. 43
Sector 3 Bucuresti
Tel/fax: 021 - 311 46 36
Persoana de contact: Larisa Melencu, Asistent Manager
E-mail: larisa.melencu@adpharma.com


[ link extern ]


Introduceti actiune de desfacere a casatoriei,unde formulati sca cereri accesorii,cele de revenire la numele purtat anterior casatoriei sau de pastrare a numelui dobandit in timpul casatoriei,de incredintare a minorului si de obligare a sotului la plata unei pensii de intretinere conform veniturilor realizate.
Aveti posibilitatea sa va dovediti actiunea cu probatorii(acte,interogatorii pe capetele de cerere privind incredintarea minorului si pensie de intretinere,martori si ancheta sociala,care va concluziona asupra confitiilor de crestere si educare oferite de cei doi parinti minorului)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor violenta domestica sorinmbo sorinmbo Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Suntem mutati de doua luni intr-un bloc din sectorul 3, in chirie, eu, sotia si copilul de 7 ani. De vreo 3 saptamani, in ... (vezi toată discuția)
Divort ,ajutati-ma ,va rog anastasya k anastasya k Buna ziua ,poate cineva sa-mi dea vreo informatie care sa ,ma poata ajuta in situatia mea ,care e urmatoarea:sunt csatorita de 2 ani si avem in comun un copil ... (vezi toată discuția)
Sot violent care ma ameninta cu moartea elena3 elena3 va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in cazul in care sotul meu ma bate si fug de acasa de frica sa nu ma omoare, solicit politia la 112?este o persoana foarte ... (vezi toată discuția)